facebook-32x32  linkedin-32x32   

Speciaalbieren van de Muifelbrouwerij

Speciaalbieren

Speciaalbieren zijn behoorlijk in trek de laatste jaren. Ondanks dat Nederlandse speciaalbieren moeten opboksen tegen de bekende Belgische namen – en in mindere mate Engelse en Duitse bieren – vindt het Nederlands speciaalbier steeds beter zijn weg naar de bierliefhebber. Opvallend is dat regionaal speciaalbier, vaak gecombineerd met een (historisch) verhaal geïnspireerd door de stad of streek waar het bier te koop is, veel aandacht krijgt. Wij merken dat het bijzonder goed gaat met Nederlands speciaalbier.

De speciaalbieren van de Muifelbrouwerij:

Speciaalbieren|ZUSTER AGATHA QUADRUPELSpeciaalbieren|EVERARDUS Tripel

Speciaalbieren|BERGHS BIERSpeciaalbieren|DICBIER

Speciaalbieren|D'n OSSEKOP logo ossebock

 

 

logo lentebock          muifel053 muifel usa_ipa_logo rood op zwart

 

 

 

 

De Muifelbieren worden op ambachtelijke wijze geproduceerd. Dit betekent tijdens afvullen geen filtratie, geen pasteurisatie en koolzuurvorming op fles en fust middels hervergisting. Elke fles bevat daarom een depot van eiwitten en gist. Dit geldt ook voor fusten; de Muifelbieren zullen dus altijd enigszins troebel uit de tap stromen. Bewaar het bier rechtop (op een koele en donkere plek) en laat het bier 24 uur rusten na vervoer. Drink de bieren niet te koud, dat is zonde van de geur en smaak. Tussen de 8 en 10 ̊C komen de bieren het best tot hun recht.

 

  Bekijk de lijst van een verkoopadressen van Muifelbrouwerij Speciaalbieren.

Kalender

agenda-2015Zin in een Muifelproeverij? Bel 06 - 4056 0581 of stuur een e-mail naar muifelbrouwerij@gmail.com voor meer informatie.       Deze...